Art of Defence

Taekwon-do is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid.

Leek

Onze locatie in Leek bevindt zich aan de Ewesheim 9, 9351 KW te Leek in sportzaal Oldenoert. Op deze locatie wordt op vrijdag de training voor de jeugd, senioren gegeven.

 

De jeugd training staat onder leiding van Klaas Visser en Dagmar de Vries. Deze training is van 18:00 tot 19:00 uur en is voor alle jeugd tot ongeveer 12 jaar. Tijdens deze trainingen ligt de nadruk op de basis beginselen van Taekwon-do, de techniek maar ook het sparren komt aanbod.

 

De senioren starten om 19:00 en trainen tot 20:30 uur. Deze training wordt gegeven ook door Klaas Visser en Dagmar de Vries. De training is voor leven vanaf 12 jaar. Tijdens deze training wordt gebouwd op het bij de jeugd geleerde stof, maar ook voor beginners is voldoende aandacht.

 

Lijkt het je leuk om eens mee te trainen, kom dan naar de training geef aan de leraar door dat je graag mee wilt doen. Een trainingsbroek en t-shirt is voldoende om in te starten. De eerste 2 lessen zijn sowieso gratis.

Lid worden?

Meldt je aan en kom trainen bij onze club, Klik op de knop en vul het inschrijfformulier in en je bent klaar.

Inschrijfformulier

Binnenkort...

UTI centrale training
Papendal
Algemene Leden Vergadering
Pannenkoekhuis landzicht te Surhuizum
UTI centrale training
Papendal
Open Taekyon
Oss
UTI centrale training
Papendal

Informatie Flyer

Sponsors

Band knopen

Erkend leerbedrijf