Art of Defence

Taekwon-do is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid.

Surhuisterveen

Onze locatie in Surhuisterveen bevindt zich aan de Langelaan 18, dit is gymzaal die bij het Singelland hoort. Op deze locatie wordt op maandag de training voor de jeugd, senioren en zwarte banders gegeven.

De jeugd training staat onder leiding van Geert Spinder en Klaas van Houten. Deze training is van  18:00 tot 19:00 uur en is voor alle jeugd tot ongeveer 12 jaar. Tijdens deze trainingen ligt de nadruk op de basis beginselen van Taekwon-do, de techniek maar ook het sparren komt aanbod.

De senioren starten om 19:00 en trainen tot 20:30 uur. Deze training wordt wisselend gegeven door Klaas de Jong, Geert Spinder, John Ytsma of Klaas van Houten. De training is voor leven vanaf 12 jaar. Tijdens deze training wordt gebouwd op het bij de jeugd geleerde stof, maar ook voor beginners is voldoende aandacht.

Zwarte band training is van 20:30 – 21:30 en is voor iedereen die een zwarte slip of band heeft, tijdens deze training wordt veel aan de techniek gewerkt voor deze groep. De training staat onder leiding van Sytze van der Meer, Hêrald Haan of Klaas de Jong.

Lijkt het je leuk om eens mee te trainen, kom dan naar de training geef aan de leraar door dat je graag mee wilt doen. Een trainingsbroek en t-shirt is voldoende om in te starten. De eerste 2 lessen zijn sowieso gratis.

 

 

Lid worden?

Meldt je aan en kom trainen bij onze club, Klik op de knop en vul het inschrijfformulier in en je bent klaar.

Inschrijfformulier

Geef je op voor...

Binnenkort...

No events

Informatie Flyer

Sponsors

Band knopen

Erkend leerbedrijf