Art of Defence

Taekwon-do is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid.

Laatste nieuws

Feestelijke start nieuwe zaal lokatie Leek

Op vrijdagavond 12 januari is met een klein feestelijke tintje de nieuwe sportzaal "De Oldenoert" te Leek in gebruik genomen.

De voorzitter van het bestuur kwam rond 19.00 langs om samen met de jeugd- en de seniorenleden een bloemetje aan te bieden aan de twee vaste leraren/trainers van Leek Dagmar de Vries en Klaas Visser. Voorzitter en hoofdleraar van Taekwon-do Art of Defence Sytze van der Meer bedankte namens het hele bestuur Klaas en Dagmar voor hun inspanningen om de nieuwe zaal te verkrijgen en hun lessen op de lokatie Leek. Hij wenste hun succes en vele plezierige sportjaren toe op deze nieuwe lokatie. Als ruim 3 jaar geven Klaas en Dagmar les aan onze leden in Leek.

Dagmar en Klaas hebben veel energie gestoken in het vinden van een grotere sport accommodatie aangezien de oude vechtsportzaal te klein werd.

Er waren ca. 25 senioren aanwezig voor de eerste training van het jaar. Een bewijs dat een grotere zaal ook wel nodig is.

Op de foto een impressie van de zaal en de eerste training 2018 van Klaas en Dagmar.

 

Lid worden?

Meldt je aan en kom trainen bij onze club, Klik op de knop en vul het inschrijfformulier in en je bent klaar.

Inschrijfformulier

Geef je op voor...

Binnenkort...

UTI Training
Papendal
UTI Training
Papendal
UTI Training
Papendal
UTI Training
Papendal
UTI Training
Papendal

Informatie Flyer

Sponsors

Band knopen

Erkend leerbedrijf