Art of Defence

Taekwon-do is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid.

Laatste nieuws

Resultaten zomerexamen 2020

Het is alweer bijna een week geleden maar hier dan toch de resultaten van de zomerexamens. Er waren zo aan het eind van dit speciale seizoen toch nog 41 deelnemers. Normaliter doen er ca. 50 a 60 leerlingen examen maar dit keer iets minder dus. Uiteraard omdat er minder gelegenheid geweest is te trainen in groepsverband. De Covid-19 heeft hier voor gezorgd. Er zijn zo'n 9 a 10 weken reguliere lessen uitgevallen (er is daarom 1 kwartaal geen contributie geind omdat we de gymzalen in die 10 weken ook niet hoeven te betalen). Uiteraard hebben we geprobeerd iedereen van lesstof te voorzien. Chris deed heel fanatiek (goed werk Chris) de sparringslessen online en Esra en Sytze publiceerden regelmatig techniek materiaal zoals Tuls en Steps. Uiteindelijk mochten we vanaf midden mei weer gezamenlijk trainen op gepaste afstand maar we hebben met zijn allen hard gewerkt aan de examenstof. En dat was te zien. Het zag er goed uit. Complimenten voor elke deelnemer aan het examen. Dat is Taekwon-Do: doen, durven, doorzetten en vooral volhouden.....

Hierbij voor iedereen die geslaagd is een felicitatie en en hieronder (lees meer) de groepsfoto's na het slagen. 

Geniet van je vakantie en vanaf 17 augustus gaan we de gewone lessen weer geven in de sporthal/gymzaal op je eigen lokatie. 

In de zomervakantie kan je doortrainen op de lokaties Buitenpost (zaterdag en binnen) en Burgum (woensdag en buiten). Je moet je wel even opgeven bij resp. John Ytsma en Chris Vos via de groep app.


De examens zijn in de week van 29 juni t/m 4 juli gehouden op de onderstaande lokaties en per groep is een foto gemaakt van de geslaagden:
29 juni, Surhuisterveen-jeugd

29 juni, Surhuisterveen-senioren

30 juni, Leek-jeugd

1 juli, Burgum-jeugd

1 juli, Burgum-senioren

2 juli, Drachten-jeugd/senioren

4 juli, Buitenpost-senioren

 

Lid worden?

Meldt je aan en kom trainen bij onze club, Klik op de knop en vul het inschrijfformulier in en je bent klaar.

Inschrijfformulier

Geef je op voor...

Binnenkort...

UTI centrale training
Papendal
UTI centrale training
Papendal
UTI centrale training
Papendal
UTI centrale training
Papendal

Informatie Flyer

Sponsors

Band knopen

Erkend leerbedrijf