Art of Defence

Taekwon-do is het gebruik van de hand en de voet, met als doel zelfverdediging en het verbeteren van je persoonlijkheid.

Laatste nieuws

Art of Defence traint door na nieuwe Corona maatregelen

Dinsdag 13 oktober heeft de centrale overheid (zie rijksoverheid.nl) zwaardere maatregelen getroffen om het Covid-19 virus te bestrijden. Wij steunen deze maatregelen van de overheid en dat doen we om onze leden te beschermen tegen het virus maar we gebruiken de maatregelen ook om er voor te zorgen dat iedereen kan doortrainen. Dat vinden we belangrijk want een gezond lijf en een gezonde geest zijn belangrijk om samen door deze moeilijke tijd heen te komen. Steun elkaar dus maar spreek elkaar/ons ook aan als het gaat om deze maatregelen ter bestrijding van het Covid-19 virus.

Voor Taekwon-Do vereniging Art of Defence heeft dit wel gevolgen maar het belangrijkste nieuws is dat we WEL DOORTRAINEN.

Wat gaat er dan wel veranderen?

Jeugd tot 13 jaar - op alle locaties - trainingen gaan gewoon door op de normale manier met dezelfde leraren.

Junioren/senioren boven 13 jaar - op alle locaties - trainingen gaan door in dezelfde groep dus tot 18 jaar en boven 18 jaar traint samen en houdt zich aan dezelfde regels nl. we trainen op 1,5 m afstand, dus geen contact. We werken in vaste groepjes van 4 personen max op een vaste plek in de zaal. Totaal zijn er nooit meer dan maximaal 30 personen in 1 zaal.

We hopen/vragen jullie begrip en steun voor deze maatregelen.

Namens het gehele bestuur,

Sytze van der Meer.

 

Lid worden?

Meldt je aan en kom trainen bij onze club, Klik op de knop en vul het inschrijfformulier in en je bent klaar.

Inschrijfformulier

Geef je op voor...

Binnenkort...

UTI centrale training
Papendal
UTI centrale training
Papendal
UTI centrale training
Papendal
UTI centrale training
Papendal

Informatie Flyer

Sponsors

Band knopen

Erkend leerbedrijf